Merhum Hasan Baysaler mezarı başında anıldı

ADANA’da birçok branşta sporcu, antrenör ve yönetici olarak önemli katkıları bulunan Merhum Hasan Baysaler, ölümünün 7

Merhum Hasan Baysaler mezarı başında anıldı
Merhum Hasan Baysaler mezarı başında anıldı
Bu içerik 512 kez okundu.
Reklam

ADANA’da birçok branşta sporcu, antrenör ve yönetici olarak önemli katkıları bulunan Merhum Hasan Baysaler, ölümünün 7. yılında mezarı başında, ailesi, sporcu ve yönetici dostları tarafından anıldı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor Eski Şube Müdürü, Hentbol Milli Takımı ve kazandığı başarılarla bir dönem İstanbul takımlarının korkulu rüyası olan Çukobirlikspor’un uzun yıllar antrenörlüğünü yapan Kazım Tekin, Karataş yolu üzerinde Doğankent Mahallesi’nde bulunan aile kabristanında Merhum Hasan Baysaler ile ilgili yaptığı konuşmada, Baysaler’in sporun her alanında yararlı çalışmalar yaptığını, yerinin doldurulamayacağını söyledi.

Hasan Baysaler’in iyi sporcu ve yönetici olduğu gibi, hayırsever ve himayesindeki çalışanlara nezaketli davranışıyla da çok sevildiğini hatırlatan Kazım Tekin, “Hasan Baysaler, sporculuk dönemlerinde özellikle başta halter olmak üzere, yüzme, judo ve diğer branşlarla yakından ilgilendi. Milli takımlarda uzun yıllar sporcu, antrenör, Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyeliği görevlerinde bulundu. Aynı zamanda Uluslararası Halter Hakemi olarak yurtdışında görevler aldı. Çukobirlikspor Kurucu Üyesi olan Hasan Baysaler ile dostluğumuz çok eskilere dayanır. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, ruhu şad olsun" diye konuştu

Hasan Baysaler’in mezarı başında gerçekleştirilen anma toplantısına, ailesinin yanı sıra Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektör Başdanışmanı ve Eski Çukobirlikspor hentbolcusu Prof. Dr. Osman Metin Yavuz, eski Çukobirlikspor ve Milli Takım Hentbolcuları Mehmet Bilbek, İbrahim Şentürk, Mehmet Ali Keskin, Murat Uzel, Atilla Güneş, Şükrü Özhan, Atilla Binici, Hüseyin Kumaşbay, Çukobirlikspor Kulübü Eski Başkanı ve Uluslararası Hentbol Hakemi Bülent Dede, eski milli halterciler Adil Gül ve Erdal Ekici, Uluslararası eski Halter Hakemi İzzet Teoman, yüzme ve basketbol antrenörü Serdar Bayarder, Sutopu Milli Takımı Antrenörü Sami Akgöz, yüzme antrenörü Taşkın Yeryaran, Ziyapaşa Mahallesi Muhtarı ve eski hentbolcu Ahmet Gündeş, diğer sporcu ile yöneticiler katıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023