Ayvalıklı gençler Çanakkale'ye gidecek

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'ndeki Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçede yaşayan gençleri Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıldönümü nedeniyle Çanakkale'ye götürecek

Ayvalıklı gençler Çanakkale'ye gidecek
Ayvalıklı gençler Çanakkale'ye gidecek
Bu içerik 575 kez okundu.
Reklam

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'ndeki Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçede yaşayan gençleri Çanakkale Zaferi'nin 101'inci yıldönümü nedeniyle Çanakkale'ye götürecek. 

Ayvalık Kent Konseyi Gençlik Meclisi, semt pazarlarındaki kermesten ve 5 Mart'ta Sarı Zeybek Tesisleri'nde düzenleyeceği kahvaltıdan elde edeceği gelirle Ayvalıklı gençleri Çanakkale'ye götürecek. Atatürkçü Düşünce Derneği'nden de destek alacaklarını dile getiren Kent Konseyi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi Başkanı Ahmet Üzgeç, "Çanakkale'yi görmemiş genç kalmasın. Herkes görmeli. Gençlerin de talepleri doğrultusunda stant açtık ve evde hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu. Ülkenin içinde bulunduğu durum çok önemli. Çanakkale, birlik beraberlik içinde ayrım gözetmeden insanların birlikte mücadele verdiğinin en önemli örneği" dedi. 

21 Şubat günü Armutçuk'taki semt pazarında kermes düzenlediklerini belirten Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muharrem Saygı, 23 Şubat'ta Sarımsaklı'da, 24 Şubat'ta Altınova'da, 25 Şubat'ta ise Perşembe pazarında kermes düzenleyeceklerini söyleyerek "Bu projemiz köylerimiz başta olmak üzere Ayvalık genelinde maddi imkansızlıklar nedeniyle Çanakkale'ye gidememiş gençlerimizi tarih bilinciyle tanıştırmak ve oradaki atmosferi onlara yaşatmak amacıyla hayata geçti. Masraflarımızı karşılamak için ayrıca 5 Mart 2016 Cumartesi günü Sarı Zeybek Spor Tesisleri'nde kahvaltı düzenleyeceğiz. Tüm Ayvalıklıları katkı sağlamak üzere bekliyoruz" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023