Manisa'da Vergi Haftası kutlandı

MANİSA'da Vergi Haftası kutlama etkinlikleri, kentte bir dizi etkinlikle kutlandı

Manisa'da Vergi Haftası kutlandı
Manisa'da Vergi Haftası kutlandı
Bu içerik 403 kez okundu.
Reklam

MANİSA'da Vergi Haftası kutlama etkinlikleri, kentte bir dizi etkinlikle kutlandı. 

Manisa Vergi Haftası kutlamaları, Şehzadeler'in Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başladı. Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ile beraberindeki birim müdürleri, ardından Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti. 

Vergi Dairesi Başkanı Çakan, düzenli ödenen vergiler sayesinde ekonomilerde büyümeler yaşandığını ve bu büyümelerin ülkelerin refah düzenini yükselttiğini dile getirdi. Vergide en önemli sorunun kayıt dışı ekonomi olduğunu söyleyen Çakan, "Kayıt dışı ekonomide milyonlarca para kayboluyor. Kayıt dışı ile mücadelede en önemli husus toplumsal farkındalığın artmasıdır. Vergi haftasında bu farkındalığı artırmak için elimizden geleni yapacağız. Küçük yaştan başlayıp, sanayicimize kadar çeşitli eğitim seminerleri veya bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz" dedi. 

Vali Bektaş ise çağdaş toplumların en önemli kriterini vergi olduğunu belirterek; vergi anlayışı, bilinci ve sorumluluğunun hiçbir zaman terk edilmeyecek bir anlayış olduğunu söyledi. 

Açıklamalardan sonra Vergi Dairesi Başkanı Çakan, Vali Bektaş'a hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023