Denizciler üçüncü kez ″Demiröz″ dedi .

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Denizciler Derneği'nin olağan genel kurulunda üçüncü kez başkanlığa seçilen Mustafa Demiröz, "Bodrum ve Gökova koylarının korunmasına ve imara açılmasına karşı direncimiz ve mücadelemiz devam edecek" diye konuştu

Denizciler üçüncü kez ″Demiröz″ dedi .
Denizciler üçüncü kez ″Demiröz″ dedi .
Bu içerik 593 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Denizciler Derneği'nin olağan genel kurulunda üçüncü kez başkanlığa seçilen Mustafa Demiröz, "Bodrum ve Gökova koylarının korunmasına ve imara açılmasına karşı direncimiz ve mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.


Bodrum Denizciler Derneği'nin olağan genel kurulu dün (Pazar) Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı. Bodrum'un en eski sivil toplum örgütlerinden biri olan 2106 üyeli Bodrum Denizciler Derneği'nde iki dönemdir başkanlık yapan evli ve iki çocuk babası uzak yol kaptanı 48 yaşındaki Mustafa Demiröz üçüncü kez seçim kazandı. 


959 üyenin oy kullandığı seçimde diğer iki başkan adayından Mustafa Kemal Güneri 92 oy alırken, Erol Erdoğan 420 oy aldı. Oylardan 1'inin geçersiz sayıldığı seçimde Mustafa Demiröz 446 kişinin desteğini alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Demiröz kongre sonrası yaptığı açıklamada "Bodrum ve Gökova koylarının korunmasına ve imara açılmasına karşı direncimiz ve mücadelemiz devam edecek. Geçmişten günümüze mavi yolculuğu dünyaya duyuran Bodrum'un adı yine mavi yolculuk ve guletleri ile anılmaya devam ederken sadece denizcilerimizin değil limanlarımızın ve barınaklarımızın tüm sorunlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. 


Kurulda ayrıca Denizcilik Federasyonu delegeliği için de 13 aday yine açık usulde oylandı. Aidat ödemediği için üyeliği askıya alınan 196 üyeye 30 gün ek süre tanındı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023