Bağımlılıkla mücadele Büyükşehir himayesinde

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye desteğiyle hizmete açılan ve bağımlılıkla mücadele kapsamında faaliyet gösteren Gençlik ve Aile Destek Merkezi'nde (GADEM) incelemelerde bulundu

Bağımlılıkla mücadele Büyükşehir himayesinde
Bağımlılıkla mücadele Büyükşehir himayesinde
Bu içerik 920 kez okundu.
Reklam

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye desteğiyle hizmete açılan ve bağımlılıkla mücadele kapsamında faaliyet gösteren Gençlik ve Aile Destek Merkezi'nde (GADEM) incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Altepe, uyuşturucudan ve her türlü bağımlılıktan kurtulmak isteyenleri Doğanbey Kiremitçi Mahallesi'ndeki GADEM merkezine beklediklerini söyledi.


Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve İl Emniyet Müdürlüğü'yle ortaklaşa yürütülen programlar kapsamında faaliyet gösteren GADEM, düzenlenen eğitim çalışmalarıyla birlikte madde bağımlılığıyla mücadele noktasında sosyal rehabilitasyon sürecine destek veriyor. Fomara Doğanbey'deki Kiremitçi Mahallesi'nde bulunan GADEM merkezinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son yılların en önemli sorununun madde bağımlılığı ve uyuşturucu olduğunu ifade etti. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak diğer tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Altepe, başta uyuşturucuyla mücadele olmak üzere madde bağımlılığı konusunda İl Emniyet Müdürlüğü'yle birlikte faaliyet gösterdiklerini vurguladı. Bu kapsamda Bursa'da GADEM'i açtıklarını ve merkezde uyuşturucu ile madde bağımlılığına bulaşan gençlere ve ailelerine her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Onlar burada rehabilitasyona tabi tutuluyor. Bir irade ortaya koymaları, bu iradeyle uyuşturucudan kurtulabilmeleri sağlanıyor" dedi.


Merkezin hizmete açıldığı günden bu yana her geçen gün güçlenerek yoluna devam ettiğini, sosyolog ve psikologlarla madde bağımlılığı bulunan kişilerin bu rahatsızlıklarından bir bir kurtarıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Bunlardan bir kısmı hemen bir kısmı da belli bir süre sonra normal hayata dönüyor. Bu tür rahatsızlıkları bulunan herkesi GADEM'e davet ediyorum. Kiremitçi Hamamı'nın hemen karşısında yer alan ve ücretsiz hizmet veren merkezimiz kolay ulaşılabilirliğe sahip" diye konuştu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023