Torbalı'da meydan açılışı iptal

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı'nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi

Torbalı'da meydan açılışı iptal
Torbalı'da meydan açılışı iptal
Bu içerik 554 kez okundu.
Reklam

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı'nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.


Ankara'da yaşanan terör saldırısı bütün ülkede büyük tepki ve üzüntüye neden olurken, Torbalı Belediyesi önümüzdeki Cumartesi gerçekleştirmeyi tasarladığı Atatürk Mahallesi Meydanı açılış törenini iptal etti. AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'yi hedeflerinden saptırmayı amaçlayan terör olaylarının ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar veremeyeceğini dile getirerek, "Türkiye'nin bölgesinde artan etkisini bloke etmek isteyen iç ve dış güçler masum insanlarımızın kanını dökerek ülkemizi hedeflerinden saptırmaya çalışıyor. Allah'ın izniyle bu amaçlarına ulaşamayacaklar. Ankara'da yaşanan terör saldırısı da bu hedefe hizmet ediyor. Acımız çok büyük. Bazı programlarımızı iptal etmek zorunda kaldık. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023