Başkan Genç, projelerini tanıttı

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, ihalesi tamamlanan veya ihale aşamasına gelen 30'a yakın projeyi muhtarlara tanıttı

Başkan Genç, projelerini tanıttı
Başkan Genç, projelerini tanıttı
Bu içerik 618 kez okundu.
Reklam

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, ihalesi tamamlanan veya ihale aşamasına gelen 30'a yakın projeyi muhtarlara tanıttı.


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ihalesi tamamlanan ve bazıları da ihale aşamasına gelen 30'a yakın projeyi ilk olarak CHP İl ve ilçe yönetimine tanıttı. Toplantıya CHP İl Başkanı Semih Esen, Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, İlçe Başkanı Zekeriya Altun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Doğukan Dağlar ve parti delegeleri katıldı. Başkan Genç, daha sonra ilçedeki 32 mahalle muhtarı ve azalarıyla bir araya geldi.


KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK


Göreve geldiğinden bugüne yaklaşık 21 ay geçtiğini hatırlatan Başkan Turgay Genç, "Nisan'da 2'nci hizmet yılımızı dolduruyoruz. Belediyemizin yıllık yaklaşık 17 milyon liralık cari açığını 2014 yılı sonu itibariyle dengeledik ve mali yapımızı kontrol altına aldık. Kurumsallaşma çabalarımızı taviz vermeden sürdüreceğiz" dedi.


NELER YAPTIK?


Bugüne kadar yapılan çalışmalara, yatırımlara ve bitirilen projeleri anlatan Başkan Turgay Genç, "Sınırlarımız 224 kilometrekareden 701 kilometrekareye yükseldi. Hizmet sahamız 3 katına yükselmesine rağmen tek bir vatandaşımızın dahi mağdur olmaması için planlı ve programlı bir şekilde işimize sıkı sıkıya sarılıp 21 ayda 300 kilometre yol açtık. Açılan bu yolları, bulvar ve çift şeritli caddeleri asfaltlamak üzere 20 milyon liralık asfalt ihalesi gerçekleştirdik. 2 Milyon yatırım yaparak kendi parke fabrikamızı beraberinde de ahşap ve demir atölyemizi kurduk" dedi.


EVDİRHAN KERVANSARAYI'NA BAKIM


Atıl durumdaki Selçuklu mirası Evdirhan Kervansarayı'na sahip çıkarak temizlik ve kazı çalışmalarını yaptırdıklarını kaydeden Başkan Genç, "3 mahallede 1 milyon 300 bin liraya çok amaçlı kapalı pazaryerleri yaptık. Hayırseverlerin de desteğiyle Döşemealtı'nın ilk ve en büyük Merkez Camisi'nin temelini attık. Yaklaşık 5 milyon yatırımla Antalya'nın ilk Müze Camisi'ni bölgemize kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.


'PROJELER HAZIR'


Döşemealtı Kent Meydanı, Kırkgöz Gölü Doğal Yaşam Alanı, Antalya'nın ilk Ekolojik Kreşi, Gençlik Merkezi gibi 30'u aşkın projeyi tanıtan Başkan Turgay Genç, "Tüm projelerimiz, İlçemizin 40-50 yıl sonrası düşünülerek planlanmış 7'den 77'ye her kesime hitap edecek nitelikte. Birkaç yıl sonra Döşemealtı vizyon projelerle yeni yaşam merkezine dönüşecektir" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023