Başkan Demirkol kırsal mahallelerde çalışmaları denetliyor

ŞANLIURFA merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi

Başkan Demirkol kırsal mahallelerde çalışmaları denetliyor
Başkan Demirkol kırsal mahallelerde çalışmaları denetliyor
Bu içerik 615 kez okundu.
Reklam

ŞANLIURFA merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Kırsal mahallerinde yapılan çalışmalarını yerinde incelemede bulunan Başkan Demirkol, Boydere mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahallede yapılacak çok amaçlı kültür evinin yer tespiti noktasında da mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu. Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:

"Boydere Mahallemizin, mahalle içi yollarını daha önceden yapmıştık. Yollarımızın şuan ki durumunu müşahede ettik. Yollarımızda şuanda eksik ve sorunu bulunmamaktadır. Yollar, tekniğine uygun şekilde yapıldığında yollarımızın uzun yıllar kullanılacağını bir kez daha gözlerimizle gördük. Bu ziyaretimizde, yeni yapacağımız hizmetlerle ilgili Boydere kırsal Mahallemizde yapacağımız çok amaçlı kültür evinin yerini birlikte tespit ettik. Daha önceden ihalesine çıkmıştık. Arsa konusunda çeşitli yerler vardı. Muhtarımızla ve bölge halkımızla birlikte hangi yerin daha iyi olacağı konusunda tespitini yaptık. Bu tesisimizin temeli kısa sürede atılacaktır.” Dedi mahalle bulunan vatandaşlar ise Başkan Demirkol’a bizleri ziyaret ettikleri sorunlarımızı dinlendiği için teşekkür ediyoruz."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023