Başkan Şirin'e hamsi şenliği daveti

MANİSA'nın Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin'i makamında ziyaret eden Karadenizli dernek başkanları, kentte 14 Şubat'ta yapılacak hamsi şenliğine davet etti

Başkan Şirin'e hamsi şenliği daveti
Başkan Şirin'e hamsi şenliği daveti
Bu içerik 797 kez okundu.
Reklam

MANİSA'nın Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin'i makamında ziyaret eden Karadenizli dernek başkanları, kentte 14 Şubat'ta yapılacak hamsi şenliğine davet etti. 


Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz ve Turgutlu Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun, dernek üyesi olan MHP'li Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç ile birlikte, MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti. Şehzadeler'in Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek hamsi şenliğine davet etti. 


Başkan Şirin, hamşi şenliği gibi etkinliklerin kültürlerin yansıtılmasında önemli bir faaliyet olduğunu dile getirerek, "Türk kültür mozaiğimizin en özel parçalarından olan Karadeniz kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma çabanız takdire şayandır. Turgutlu Karadenizliler Derneğimiz'in geçen ay gerçekleştirdiği Hamsi Şenliği'nde biz de Turgutlu'da oldukça keyifli, birlik ve beraberliğimizi yansıttığımız güzel bir organizasyonda bir arada olduk. Umuyorum ki bu güzel birliktelik Manisa'da da yaşanacaktır" diye konuştu.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023