Bakan Bülent Tüfenkci Yeni Akit gazetesini ziyaret etti

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bu sabaha karşı molotoflu ve silahlı saldırıya uğrayan Yeni Akit Gazetesini ziyaret etti

Bakan Bülent Tüfenkci Yeni Akit gazetesini ziyaret etti
Bakan Bülent Tüfenkci Yeni Akit gazetesini ziyaret etti
Bu içerik 573 kez okundu.
Reklam

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bu sabaha karşı molotoflu ve silahlı saldırıya uğrayan Yeni Akit Gazetesini ziyaret etti.


Gazetenin Halkalı'daki binasına saat 15.00 sıralarında gelen Bülent Tüfenkci, geçmiş olsun ziyaretinde Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ile görüştü. Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından çıkışta bir açıklama yapan Bakan Tüfenkci, yapılan saldırılar nedeniyle Yeni Akit ve Yenişafak Gazetelerine geçmiş olsun dileklerini sunarken, saldırıyı 'alçakca' olarak niteledi.


Tüfenkci, "Özellikle bu iki güzide yayın organımızın hedef alınması ve hedef olarak gösterilmelerini manidar buluyoruz. Elbetteki bu tür saldırılarla ne bu yayın organları yayın ilkelerinden vazgeçer ne de teröristler amaçlarına ulaşabilir. Ancak bu tür saldırılarla yapılmak istenen özgür basının susturulması noktasında bir gözdağı verme veya korkutma amaçlı olabilir. Türkiye demokratik bir hukuk devletidir. Basın özgürlüğünün tamamen uygulandığı ve özgür basının korunması noktasında devletimiz, hükümetimiz her türlü tedbiri alıyor" diye konuştu.

GÜVENLİK BİRİMLERİ GEREKLİ TAHKİKATI YAPIYOR"


Tüfenkci, "Ayrıca başka bir husus ise Cizre ve Silopi'deki operasyonların bitmesinden sonra bu tür saldırıların yayın organlarına veya büyük şehirlere yayılmak istenmesi, molotof kokteylerini yaygınlaştırma çabalarını da manidar buluyoruz. Ancak gelinen noktada terör örgütünün Türkiye'de barınma şansı yok denecek kadar azdır. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi hiçbir silahlı terörist ülkemizde kalmayıncaya kadar bu mücadele devam edecektir. Bunun için bu faydasız girişimlerin sonuç vermeyeceğini artık bütün uluslararası ve ulusal camianın görmesi lazım. Her iki kurumumuza geçmiş olsun diyorum. Güvenlik birimlerimiz gerekli tahkikatı yapıyor, umarım failleri de en kısa zamanda yakalanır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023