MMO yönetimi Başkan Genç'i ziyaret etti

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nin yeni yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti

MMO yönetimi Başkan Genç'i ziyaret etti
MMO yönetimi Başkan Genç'i ziyaret etti
Bu içerik 301 kez okundu.
Reklam

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nin yeni yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

 

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşe Hamamcıoğlu, son genel kurul seçimlerinden sonra iş başı yaptıklarını ve kısa sürede yeni yönetimi belirleyerek yol haritalarını çizdiklerini söyledi. Başkan Hamamcıoğlu, yeni yönetim olarak tanışma ziyaretlerine Döşemealtı Belediyesi ile devam ettiklerini bildirdi.

ENERJİ KİMLİK BELGESİ ZORUNLULUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ…

Başkan Hamamcıoğlu, ziyaretinde özellikle Enerji Kimlik Belgesi (EKB) konusuna dikkat çekip 2017 yılından sonra EKB belgesi olmayan binaların ruhsat almakta zorluk yaşayacağını hatırlattı. Başkan Hamamcıoğlu, Döşemealtı İlçesi'nde kamuoyu yararına yapacakları eğitim, panel, kurs, seminer, sosyal ve kültürel etkinlikler için Belediye Başkanı Turgay Genç'ten yer konusunda destek istedi.

ÖNEMLİ İŞLER YAPIYORSUNUZ

Oda Başkanı Ayşe Hamamcıoğlu ve yönetimini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Makina Mühendisleri Odası hem mesleki anlamda hem de STK olarak Antalya'nın yüz akıdır. Dolayısıyla her türlü işbirliğine hazırız. Yeni yönetimi bir kez daha tebrik eder, çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak hem MMO hem de diğer meslek gruplarıyla son derece güzel iletişim içerisindeyiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Oda Başkanı Ayşe Hamamcıoğlu cep telefonuyla selfie çekimi yaptı.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023