Şehit Uğur Yıldız'ın adı Erbaa'da bir sokağa verildi

TOKAT'ın Erbaa Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız'ın adını, Erek Mahallesi'nde bir sokağa verdi

Şehit Uğur Yıldız'ın adı Erbaa'da bir sokağa verildi
Şehit Uğur Yıldız'ın adı Erbaa'da bir sokağa verildi
Bu içerik 655 kez okundu.
Reklam

TOKAT'ın Erbaa Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkari'de terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız'ın adını, Erek Mahallesi'nde bir sokağa verdi.


Erbaa Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım başkanlığında yapıldı. Toplantıda geçen Eylül ayında PKK'nın düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Uğur Yıldız'ın adının ilçede bir sokağa verilmesi istendi. Meclis üyeleri gelen talebi oy çokluğuyla kabul ederek Şehit Yıldız'ın adını, Erek Mahallesinde bir sokağa verdi. Başkan Hüseyin Yıldırım, "Şehitlerimizi unutmamak, unutturmamak için, Erek Mahallesi'nde ekiplerimizin yapımını yeni bitirdiği sokaklardan birine Dağlıca şehidimiz Uğur Yıldız'ın ismini verdik. Şubat ayı meclis toplantısında bu konu gündemimize geldi ve oy birliği ile meclisimiz bu kararı onayladı. Van'da şehit olan Erbaalı Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'in ismini de yeni bir cadde veya parka vermek için çalışma yapıyoruz" dedi. Dağlıca şehitlerinden biri olan ve Erbaa ilçesi Yukarı Çandır köyü nüfusuna kayıtlı Uğur Yıldız babası ile birlikte yaşadığı Antalya'nın Manavgat ilçesinde toprağa verilmişti.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023