Türkmenlerin istihdamı için start verildi .

KIRŞEHİR Valiliği öncülüğünde kurulan komisyonla Türkmenlerin istihdamını sağlamak amacıyla işadamları ziyaret edilerek, işbirliği yoluna gidildi

Türkmenlerin istihdamı için start verildi .
Türkmenlerin istihdamı için start verildi .
Bu içerik 637 kez okundu.
Reklam

KIRŞEHİR Valiliği öncülüğünde kurulan komisyonla Türkmenlerin istihdamını sağlamak amacıyla işadamları ziyaret edilerek, işbirliği yoluna gidildi.
Türkmenlerin istihdamını sağlamak amacıyla bir komisyon kuruldu. Kırşehir Vali Yardımcısı Zekai Erdem, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, Berat Bıçakçı, Hilmi Güzel, Salih Tekeli ve Erdal Akkuş’tan oluşan komisyon Eraslan Güneş Enerjisi sahibi işadamı Süleyman Eraslan’ı ziyaret etti. Türkiye'nin ülkeye sığınan tüm Suriyelilerin ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirten Vali Yardımcısı Zekai Erdem, “Türkmen kardeşlerimize iş imkanı için burada bulunmaktayız. Kırşehir’de yaşayan Türkmen kardeşlerimiz hayatlarını düzgün bir şekilde sürdürebilmeleri için Türkmen kardeşlerimize yardımcı olmamız gerekir” dedi.

 

Eraslan Güneş Enerjisi sahibi işadamı Süleyman Eraslan da, “Türkmen kardeşlerimize kanunlar çerçevesinde elimizden ne geliyorsa yardım etmeye hazırız. Kardeşlerimizin yaşadıkları acıları bir nebze olsun dindirebilirsek ne mutlu bize her zaman yardım etmeye hazırız. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
 
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023