Başkan Topaloğlu’ndan karayollarına ziyaret.

SAMSUN 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Karayolları 7’nci Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Kenan Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Topaloğlu’ndan karayollarına ziyaret.
Başkan Topaloğlu’ndan karayollarına ziyaret.
Bu içerik 524 kez okundu.
Reklam

SAMSUN 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Karayolları 7’nci Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Kenan Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Karayolları 7'nci Bölge Müdürlüğü görevine atanan Kenan Keskin’e çalışmalarında başarılar diledi. Topaloğlu "İlimize hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlar ile ortak hareket ederek, sadece il bazında değil bölge bazında başarılı çalışmalar yapacağız. Göreve başlayan bölge müdürümüzün başarılı çalışmalara imza atacağından eminiz. Hayırlı olsun” dedi.



Samsun Karayolları 7’nci Bölge Müdürlüğü görevine atanan Kenan Keskin, “Bölgemiz 1950 yılında Karayolları Genel Müdürlüğünün kuruluşu ile birlikte kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Bölgemiz sınırları içerisinde Samsun, Ordu, Sinop, Amasya, Tokat ve Çorum illeri ile Kırıkkale ilinin bir kısmı bulunmaktadır. Bölgemiz sorumluluk alanı içerisinde 2 bin 257 kilometre devlet yolu, 2 bin 376 kilometre il yolu olmak üzere toplam 4 bin 633 kilometre il yolu bulunmaktadır. Bu bilgi ışığı içerisinde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023