Kahramanmaraş'ta 10 bin işyerine bayrak ve İstiklal Marşı

KAHRAMANMARAŞ'ta, Onikişubat Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle 10 bin işyerine bayrak ve İstiklal Marşı dağıtıldı

Kahramanmaraş'ta 10 bin işyerine bayrak ve İstiklal Marşı
Kahramanmaraş'ta 10 bin işyerine bayrak ve İstiklal Marşı
Bu içerik 563 kez okundu.
Reklam

KAHRAMANMARAŞ'ta, Onikişubat Belediyesi tarafından kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle 10 bin işyerine bayrak ve İstiklal Marşı dağıtıldı.



Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluş gününden adını alan Onikişubat Belediyesi, kurtuluş haftası dolayısıyla 10 bin işyerine bayrak ve masaları süsleyecek İstiklal Marşı hediye etti. Trabzon Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini dolaşarak, ay yıldızlı bayrakları esnaflara hediye eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kurtuluş haftasının önemini anlattı.



Kahramanmaraş’ın Türk Kurtuluş Savaşının ilk kıvılcımını yakan, bu savaşa önderlik eden bir şehir olduğunu ifade eden Hanefi Mahçiçek, şunları söyledi:



"Kahramanmaraşlı olmaktan, onur ve kıvanç duyuyoruz. Biz de bu kurtuluş etkinliklerine küçük bir katkıda bulunursak kentimizi mutlu hissedeceğiz. 96'ncı yıldönümünde bütün hemşerilerimin kurtuluş bayramlarını kutluyorum. Cenabı hak bizleri o esaret günlerine bir kez daha döndürmesin. Tabi bu güzel şehir, kurtuluş mücadelesinde örnek olduğu gibi ekonomik anlamda da, kalkınmada da istiklalimizin en önemli memleketlerinden bir tanesi. Dolayısıyla bu memleket her şeye layık. Bildiğiniz gibi rahmetli Akif 'Cenabı hak bu memlekete bir kez daha istiklal marşı yazdırmasın' demiştir. Biz de onun yazdığı İstiklal Marşı’nın bütün hemşerilerimizin masalarında, evlerinde olması gerektiğini düşündük ve hediye ettik. Bütün esnaflarımızı kapsayacak şekilde. İnşallah insanlarımıza bu tür hediyelerimiz bundan sonra da devam edecektir."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023