Aziziye'den 2016 Erzurum Ajandası

ERZURUM merkez Aziziye Belediyesi'nin yine Erzurum Ajandası çıkardı

Aziziye'den 2016 Erzurum Ajandası
Aziziye'den 2016 Erzurum Ajandası
Bu içerik 600 kez okundu.
Reklam

ERZURUM merkez Aziziye Belediyesi'nin yine Erzurum Ajandası çıkardı. Mini bir Erzurum Ansiklopedisi olan ajanda, önemli gün, hafta ve olayların yer aldığı zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.



Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2015 yılında ilkini çıkardıkları Erzurum Ajandası'nın büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, 2016 yılının da bu ilgiye layık olma doğrultusunda bilgilerin güncellenerek hazırlandığını belirtti. Başkan Orhan şunları söyledi:



"2015'de olduğu gibi 2016 Erzurum Ajandasını hazırladık. Bizlere emanet ettiğiniz bu makamda diğer tüm hizmetlerimizde olduğu gibi kültürel hizmetlerimizde ve bu hizmetlerin bir parçası olan 'Erzurum Ajandası'nda da büyük bir aşkla çalışıp ve önemli hadiseleri kişileri ve şehrimiz adına ehemmiyet arz eden konuları sizlere ulaştırarak geçmişle gelecek arasında köprü kurmayı başardığımızı ümit ediyorum. Geçmişle gelecek arasında köprü oluşturma maksadıyla çıktığımız bu yolda Erzurum ve Erzurumluluk ruhunu besleyen, yazar, şair, ressam, sanatçı, siyasetçi, bilim adamı ve kanaat önderlerini kısacık da olsa anarak, onların ruhunu birer Fatiha'ya vesile olacağımızı umuyor ve vefa borcumuzun bilincinde hareket ettiğimize inanıyorum.Bu vesileyle, çıktığımız bu kutlu yolculukta siz kıymetli hemşehrilemizin bize yol arkadaşlığı edeceğine inanıyor,her zaman Hakk'ın ve haklının yanında kenetlenen hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.Ailenizle,sevdiklerinizle huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ederek sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023