Kesimoğlu’ndan Gülümser Durmaz’a ziyaret

KIRKLARELİ Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, halk otobüsüne binerken kapının erken kapanması ile kol ve bacağından yaralanan, kolunda çatlaklar oluşan Gülümser Durmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Kesimoğlu’ndan Gülümser Durmaz’a ziyaret
Kesimoğlu’ndan Gülümser Durmaz’a ziyaret
Bu içerik 354 kez okundu.
Reklam

KIRKLARELİ Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, halk otobüsüne binerken kapının erken kapanması ile kol ve bacağından yaralanan, kolunda çatlaklar oluşan Gülümser Durmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette yaşadıklarını anlatan Gülümser Durmaz’dan şoför adına özür dileyen Kesimoğlu, ayrıca şoför hakkında idari soruşturma başlatıldığını ifade etti. Kesimoğlu, olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Yaşamış olduğunuz olay beni çok üzdü. Bu yüzden gelip geçmiş olsun demek, elinizi öpmek istedim. Size bu mağduriyeti yaşatan şoför adına sizden özür diliyorum. Olayın bilgisini aldıktan sonra ilgili birimlerimize talimat vererek şoför hakkında idari soruşturma başlattık” dedi.


Ziyarette ayrıca yaşanan olay sonrası pazar arabası zarar gören Durmaz’a, Kesimoğlu yeni bir pazar arabası hediye etti.


Gülümser Durmaz ve oğlu Vedat Durmaz, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve meclis üyesi Elmas Büyükdere’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Kesimoğlu’na teşekkür etti.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023