Sanayicilerden Büyükşehir'e pankartlı yol sitemi

POLATLI Ziraat Aletleri Odası Başkanı Osman Aydoğan ile Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Güngör Yeni Sanayi Sitesi girişine astıkları pankartla yol sıkıntılarını dile getirdi

Sanayicilerden Büyükşehir'e pankartlı yol sitemi
Sanayicilerden Büyükşehir'e pankartlı yol sitemi
Bu içerik 529 kez okundu.
Reklam

POLATLI Ziraat Aletleri Odası Başkanı Osman Aydoğan ile Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Güngör Yeni Sanayi Sitesi girişine astıkları pankartla yol sıkıntılarını dile getirdi. Sanayide bulunan yüzlerce esnaf, site içerisindeki yolların adeta köstebek yuvasına dönüştüğünü ve söz verilmesine rağmen yapılmadığını dile getirdiler. Bunun üzerine iki oda başkanı Aydoğan ile Güngör, hazırladıkları 'Büyükşehir, gelin görün halimizi. Sanayici insan değil mi? Ne zaman bitecek bu yol çilesi' bez pankartını Sanayi Sitesi girişindeki nizamiye direğine astılar.


İki oda başkanı Osman Aydoğan ile Mehmet Güngör yaptıkları açıklamada, "Uzun süredir sanayi sitesi içerisindeki yollar son derece kötü. Sanayici esnafı bu konuyu defalarca bize şikayet ettiler, biz de Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerine bu şikayetleri ilettik. Ancak her zaman yapacaklarını söyleyip, bir türlü yapmadılar. Sanayinin yolları içerisinde araç sürmek neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle yağışlı günlerde vatandaşlar sanayiye gelmekten imtina ediyorlar. Bu sorunumuzun bir an önce çözülmesini, yolarımızın asfalt yada bordür taşı ile yapılmasını istiyoruz" dediler.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023