Başkan Günaydın trafik sorununu kansere benzetti

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentte artık çekilmez hale gelen trafiği kansere benzeterek, "Otopark atılımlarımızla bu kanseri yeneceğiz" dedi

Başkan Günaydın trafik sorununu kansere benzetti
Başkan Günaydın trafik sorununu kansere benzetti
Bu içerik 672 kez okundu.
Reklam

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kentte artık çekilmez hale gelen trafiği kansere benzeterek, "Otopark atılımlarımızla bu kanseri yeneceğiz" dedi.

Kentte yürütülen otopark çalışmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Yusuf Ziya Günaydın, 2 otopark projesinin tamamlandığını yeni 2 proje daha olduğunu söyledi. Otopark atılımının nedenini trafiğe bağlayan Başkan Günaydın, "Vatandaşlarımız trafikten şikayetçi. Isparta'da trafik artık bir kanserdir. Biz de bu kanseri dev otoparklarla yeneceğiz" dedi.

Valilik önündeki meydan altında 4- 5 katlı yapılması düşünülen otopark projesini anlatan Başkan Günaydın, Anıtlar Kurulu'ndan gereken müsaadeleri aldıklarını kaydetti. Başkan Günaydın, "Bu ay içerisinde 2 ayrı otopark ihalesi daha yapıyoruz. 113'üncü Cadde bölgesinde otopark için ihale yapacağız. Uzun zamandır mahkeme neticesini bekledik. İkincisi de valilik arkasındaki otopark için yapacağız. Proje restorasyonunu yaptık. Yeraltı ve yerüstü izolasyonunu yapacağız. Ebedi bir kullanım özelliğine sahip şekilde hizmete sunacağız. Şu anda iyi kötü kullanılan kapasite 40 araçlık. Tadilattan sonra 350 araç konabilecek" diye konuştu.

Isparta'nın TÜİK tarafından 'En Yaşanılabilir Kent' seçilmesinde belediye yatırımlarının önemli etkisi olduğunu kaydeden Başkan Günaydın, şöyle dedi:

"'Isparta yaşanabilir en mutlu kent olacak' demiştim. Biraz erken geldi. Valilik kanadımızı da tebrik ediyoruz. Eğitim ve sağlık iyi gitmezse bizim puanımızı aşağı çeker. Biz de yatırım yapmasaydık, altyapı vesaire hizmetleri yapmasaydık Isparta birinciliği bırak belki 30'uncu kent olamayabilirdi. Isparta bundan sonra birinciliklere her zaman layık bir vilayet olacak. Bundan sonra işimiz daha kolay olacak. Bazı çalışmalarda, yatırımlarda artık devrini aldırdık. Devrini alan bir motor da hızlı gider. Övünmek gibi olmasın. Isparta'nın açık arayla önümüzdeki yıllarda her konuda birinci olacağına inanıyorum."

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023