Aydın polisi, memnuniyeti vatandaşa soruyor

AYDIN İl Emniyet Müdürlüğü'nde oluşturulan üç kişilik ekip, vatandaşları telefonla arayıp, hizmetlerden memnuniyetlerini sormaya başladı

Aydın polisi, memnuniyeti vatandaşa soruyor
Aydın polisi, memnuniyeti vatandaşa soruyor
Bu içerik 602 kez okundu.
Reklam

AYDIN İl Emniyet Müdürlüğü'nde oluşturulan üç kişilik ekip, vatandaşları telefonla arayıp, hizmetlerden memnuniyetlerini sormaya başladı. 


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, hizmet kalitesini arttırmak ve sorunları tespit edebilmek amacıyla üç kişilik bir telefon ekibi kurdu. Hayata geçirdikleri uygulamayla vatandaşın, hizmetten memnuniyetlerini, varsa şikayet ve isteklerini aldıklarını belirten Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, "Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne gelip işlerini tamamlayan vatandaşlardan telefon numarası alıyoruz. Müdürlüğümüzde oluşturduğumuz birim, rastgele bizden hizmet alan vatandaşlarımızı arayıp sorular soruyor. Daha sonra durum değerlendirmesi yapıp vatandaşlarımıza geri dönüyoruz. Bu sayede tüm birimlerimizde hizmet kalitemiz arttı" dedi.


"NAZİLLİ'DE PERSONEL DEĞİŞTİRDİK"


Vatandaşların hizmet alırken yaşadıkları sıkıntıları dikkate aldıklarını, bu konuda ilgili birimleri uyardıklarını belirten Emniyet Müdürü Böğürcü, "Buradan yapılan aramadan sonra birimlerimizle görüşüyoruz. Memurlarımız da denetlendiğini biliyorlar. Güzel sonuçlar da alıyoruz. Sıranın geç gelmesi, memurların işi yavaş yapması ve vatandaşın bize ilettiği konularda birimlerimizle görüşerek sorunun giderilmesi için çalışıyoruz. Örneğin Nazilli ilçemizde memurlarımız işi ağırdan alıyorlarmış. Personelimizi uyardık ancak durum değişmedi. Vatandaşın belirttiği sorunun devam ettiğini gördük. Biz de orada görev yapan memurlarımızı değiştirdik. Şimdi vatandaşlarımız daha memnunlar" diye konuştu.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023