İZBAN Torbalı için tören.

Torbalı hattında 6 Şubat'ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN'ın bir hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanıı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımlarıyla 14 Şubat'ta yapılacak

İZBAN Torbalı için tören.
İZBAN Torbalı için tören.
Bu içerik 524 kez okundu.
Reklam

Torbalı hattında 6 Şubat'ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN'ın bir hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanıı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımlarıyla 14 Şubat'ta yapılacak.


Torbalı hattında 6 Şubat Cumartesi günü yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN için ertelenen resmi tören, 14 Şubat Pazar günü yapılıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Kazakistan ziyareti nedeniyle bir hafta gecikmeli düzenlenecek tören, Torbalı İstasyonu'nda saat 11.00'de başlayacak. Hattın resmi açılışını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birlikte yapacak.


Günde 76 sefer ile yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattında Develi, Tekeli, Pancar, Kuşçuburun, Torbalı ve Tepeköy istasyonları yer alıyor. 6 istasyon, ilk verilere göre günde 5 bin yolcu tarafından kullanılmaya başlandı. İki sanayi bölgesi Aliağa ile Torbalı'yı birbirine bağlayan ve İZBAN'ı İzmir'in güneyindeki en uç noktalara bağlayan yeni hatta, günde 30 bin yolcuya ulaşılması öngörülüyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023