Çukurova GİAD Cup 25 Nisan'da

DÜNYACA ünlü konuklarıyla Adana'nın uluslararası düzeyde tanıtımını sağlayan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) bu kez de Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğini yaptığı, Avrupa Tenis Birliği'nin (Tennis Europe) turnuva takviminde yer alan Çukurova Cup'a ana sponsor oldu

Çukurova GİAD Cup 25 Nisan'da
Çukurova GİAD Cup 25 Nisan'da
Bu içerik 642 kez okundu.
Reklam

DÜNYACA ünlü konuklarıyla Adana'nın uluslararası düzeyde tanıtımını sağlayan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) bu kez de Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) ev sahipliğini yaptığı, Avrupa Tenis Birliği'nin (Tennis Europe) turnuva takviminde yer alan Çukurova Cup'a ana sponsor oldu.

20'dan fazla yabancı ülkeden sporcuların katılacağı uluslararası turnuva, bu yıl Çukurova GİAD Cup adıyla gerçekleşeceğini ifade eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Adana'nın tanıtımı noktasında verilen destek nedeniyle Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya'ya teşekkür etti.

Bu yıl sporcuları yatılı misafir ederek Çukurova Cup'a katılımı artıracaklarını, Avrupalı sporcuların portakal çiçeklerinin kokularının etrafı kapladığı nisan ayında mücadele edeceklerini bildiren Keskin, "Adana'mız yılın her günü, 365 gün tenis oynamaya müsait iklime sahip bir kent. Yeni dönemde yapacağımız yatırımlar, Çukurova GİAD gibi verilen desteklerle tenis sporcularının Adana'yı çok daha fazla tercih etmeleri için çabalayacağız. Adana, neden ünlü tenisçilerin kamp yaptığı bir kent olmasın? İsteğimiz bunu gerçekleştirme yolunda adımlar atmak" dedi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, öncelikle ATDSK Başkanlığı'na seçilen Çukurova GİAD üyesi Ali Refah Keskin'i kutlayarak şunları söyledi "Çukurova GİAD olarak ekonomi, sosyal, kültürel olmak üzere hemen her alanda yer aldık. Bu kez, ATDSK'nın uluslararası turnuvalarından biri olan Çukurova Cup'a vereceğimiz destekle sporda da yer alacağız. Nisan ayında yapılacak Çukurova GİAD Cup için kendimize gelecek yabancı sporculara, antrenörlerine, sporcu ailelerine Adana'yı tanıtacağız."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023