Şehit Yüzbaşı Çiğa'nın cenazesi Mersin'de.

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa'nın cenazesi Mersin'e getirildi

Şehit Yüzbaşı Çiğa'nın cenazesi Mersin'de.
Şehit Yüzbaşı Çiğa'nın cenazesi Mersin'de.
Bu içerik 753 kez okundu.
Reklam

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde dün PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa'nın cenazesi Mersin'e getirildi.


Diyarbakır'da düzenlenen askeri törenin ardından uçakla Adana'ya getirilen şehit Yüzbaşı Çiğa'nın cenazesi, cenaze nakil aracı ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Morgun önüne dev Türk bayrağı asılırken, şehidin cenazesini karşılamak için Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer, askeri ve polis teşkilatı personeli hazır bulundu.


Türk bayrağına sarılı şehit Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa'nın tabutu inzibat erleri tarafından taşınırken gözyaşlarına boğulan anne Ayla ve baba Yaşar Çiğa'yı, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Demirhan teselli etti. Şehidin eşi Nadiye Çiğa ise yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. 


Şehit Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, yarın Muğdat Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Mersin Şehit Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verilecek.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023