TGB: Asker ve polisimizin arkasındayız

TÜRKİYE Gençlik Birliği (TGB) Antalya İl Başkanı Fatih Bozlar, terör olaylarına müdahale eden asker ve polislerin arkasında olduklarını belirterek, akademisyenlerin yayınlamış olduğu bildiriye tepki gösterdi

TGB: Asker ve polisimizin arkasındayız
TGB: Asker ve polisimizin arkasındayız
Bu içerik 583 kez okundu.
Reklam

TÜRKİYE Gençlik Birliği (TGB) Antalya İl Başkanı Fatih Bozlar, terör olaylarına müdahale eden asker ve polislerin arkasında olduklarını belirterek, akademisyenlerin yayınlamış olduğu bildiriye tepki gösterdi.

TGB Antalya İl Başkanlığı'ndaki açıklama 'Barış, kardeşlik, refah için PKK temizlensin' yazılı pankartın önünde TGB'li gençlerin katılımıyla yapıldı. Doğudaki teröre müdahale eden asker ve polislerin arkasında olduklarını dile getiren TGB Antalya İl Başkanı Fatih Bozlar, Çınar Emniyet Müdürlüğü ve dün bir okula yapılan bombalı saldırıyı protesto etti. PKK'ya sadece Türk değil Kürt halkının da tepki gösterdiğini hatırlatan Bozlar, "Diyarbakır'da Kürt annemiz 'Asker ruhumdur, PKK şeytandır' diyorsa, şehit babası 'Biz de Kürdüz ama bu vatana canımız feda' diyorsa PKK'ya karşı kararlılıkla mücadele devam edilmelidir" dedi.

Akademisyenler tarafından yayınlanan bildiriyi de eleştiren Bozlar, "Türkiye Cumhuriyetinin üniversitelerinde öğretim elemanlığı yapan bu akademisyenler devlet, askeri, polisi hedef alacak kadar hadsizleşmiş, PKK'ya terör örgütü diyemeyecek kadar da pervasızlaşmıştır. Kahrolsun PKK diyemeyenler, çocuklar ölmesin diyemezler" dedi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023