Ispartalıların Ankara buluşması

ISPARTA Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin (IGSİAD) öncülüğünde kurulan Isparta İş Dünyası Platformu'nun sekizinci toplantısı siyaset, bürokrasi ve iş dünyası temsilcilerinin geniş katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi

Ispartalıların Ankara buluşması
Ispartalıların Ankara buluşması
Bu içerik 1007 kez okundu.
Reklam

ISPARTA Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin (IGSİAD) öncülüğünde kurulan Isparta İş Dünyası Platformu'nun sekizinci toplantısı siyaset, bürokrasi ve iş dünyası temsilcilerinin geniş katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi.

Toplantı siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda Ispartalıyı bir araya getirdi. Ak Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Milletvekili Said Yüce, MHP Milletvekili Nuri Okutan, eski milletvekili Recep Özel ile kamu ve iş dünyasını temsil eden çok sayıda Ispartalı buluşmada hazır bulundu. Isparta'da 1999-2003 yılları arasında valilik yapan Halil İbrahim Daşöz de buluşmanın onur konuğu oldu.

IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, yaptığı açılış konuşmasında İş Dünyası Platformu'nun amacını anlattı. Ankara Isparta Vakfı (ISVAK) Başkanı Ahmet Şahlan da Isparta için ekonomik bir platform özlemi içinde olduğunu söyledi. Ispartalıların Isparta dışındaki en büyük sivil toplum kuruluşunun ISVAK olduğunu kaydeden Şahlan, "ISVAK 1993'de Ankara'da kurulmuş, hemşerilerini bu çatı altında toplamış, dertlerine deva olmuş, gençlerine burs vermiş bir kuruluştur. İstanbul, İzmir şubeleri, Antalya ve Isparta'daki değerli üyeleri ile her zaman Ispartalıların Ankara'daki en büyük çatısı olmuştur. İleri toplantılarında ekonomik bir platforma dönüştürülmesi temenni edilmiştir. Henüz bu gerçekleştirilemedi" dedi.

Programa ev sahipliği yapan Yakupoğlu firması sahibi Vedat Yakupoğlu da "Ben hemşerilerimi karşılıksız seviyorum. İnsanların birbirine özlemi var. İki hemşeri birbirini gurbette görürse kendini memleketinde sanırmış. Ne kadar ilişki içinde olursak maddi ve manevi ilişkiler artar" dedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023