Amerikan Hastanesi'ne taziye akını

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi'ne ziyaretçi akını sürüyor

Amerikan Hastanesi'ne taziye akını
Amerikan Hastanesi'ne taziye akını
Bu içerik 681 kez okundu.
Reklam

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi'ne ziyaretçi akını sürüyor. İş, siyaset, spor ve sanat dünyasından birçok isim Koç ailesine taziyelerini iletmek için hastaneye geliyor.

 

“TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR İNSANDI"


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Tanımaktan ve arkadaşı olmaktan gurur duyduğum, hem adı gibi hem soyadı gibi bir insandı. Acı bir haberle güne başladık. Hepimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun. Hepimiz için örnek bir insandı, örnek bir karakterdi. Hepimize, kadına, erkeğe, Türkiye'ye örnek bir insandı. Hepimizin başı sağolsun, ülkemizin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

“HEPİMİZ İÇİN ŞOK OLDU"


Eski TÜSİAD Başkanı ve Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da, taziye sonrası hastane çıkışında basın mensuplarına bir açıklama yaparak, Koç Ailesine, Koç Topluluğu'na ve Türkiye'ye başsağlığı diledi.


Özilhan, “Çok kıymetli bir dostu, arkadaşı ve işadamını kaybettik. Hepimiz için şok oldu. Çok üzüntülüyüz. Onun için fazla söyleyecek bir şey bulamıyorum. Herkesin başı sağ olsun, Allah ailesine sabır versin" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023