İnternet bağımlılığına karşı mücadele çağrısı.

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş alkol, uyuşturucu ve sigara bağımlılığının yanında internet bağımlılığına da dikkat çekerek, mücadele çağrısı yaptı

İnternet bağımlılığına karşı mücadele çağrısı.
İnternet bağımlılığına karşı mücadele çağrısı.
Bu içerik 721 kez okundu.
Reklam

MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş alkol, uyuşturucu ve sigara bağımlılığının yanında internet bağımlılığına da dikkat çekerek, mücadele çağrısı yaptı. 

Kısa bir süre önce kurulan Manisa Yeşilay Derneği'nin Başkanı Berk Mersinli, üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Mersinli, Vali Bektaş'ın da derneğe üye olmasını isteyerek, Yeşilay rozeti taktı. Dernek Başkanı Berk Mersinli, birçok müdürlüğün işbirliği ile derneği kurduklarını ve bağımlılığın her çeşidiyle mücadele etmek istediklerini söyledi. Manisalılardan destek isteyen Mersinli, "Her türlü bağımlılığa karşı mücadele yürütüyoruz. Sigara, alkol, kumar gibi kötü alışkanlıklardan insanları kurtarmak istiyoruz. Bu mücadeleye sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumlarını da dahil ediyoruz" dedi. 

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da toplum olarak bağımlılıklarla baş etmek zorunda olduklarını söyledi. Özellikle bilgisayar bağımlılığına dikkat çeken Vali Bektaş, "İnsan bağımlılıkla başka bir yaratığa dönüşüyor. Hem toplum için hem de ailesi için zararlı oluyor. Sıranın başında içki, sigara ve uyuşturucu geliyor. Sigara konusunda büyük bir seferberlik var. İnternet bağımlılığı diye bir şey gelişiyor son dönemde. Özellikle internet bağımlılığı ile başa çıkmak için her ilçeye bir kodlama atölyesi kuruyoruz. Atölyelerin kurulma aşamaları başladı. Bilgisayar bağımlısı dediğimiz gençleri bir bilgisayar uzmanı haline dönüştürmenin çarelerini arıyoruz. Belki yeni yazılımlar ortaya çıkaracaklar" diye konuştu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023