Finike Emniyet Müdürü Doğan vatandaşı uyardı

FİNİKE Emniyet Müdürü Cemil Doğan, hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirlerle internet ve telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşı uyardı

Finike Emniyet Müdürü Doğan vatandaşı uyardı
Finike Emniyet Müdürü Doğan vatandaşı uyardı
Bu içerik 762 kez okundu.
Reklam

FİNİKE Emniyet Müdürü Cemil Doğan, hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirlerle internet ve telefon dolandırıcılığı olaylarına karşı vatandaşı uyardı.

Finike polis bölgesinde 2015 yılında meydana gelen adli olaylar ve trafik kazalarına ilişkin gazetecilere açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, ev ve işyerlerinden hırsızlık vakalarının azaldığını ancak bilişim yolu ile işlenen suçlarda vatandaşların bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Vatandaşın özellikle telefon dolandırıcılarına itibar etmemesi gerektiğini vurgulayan Cemil Doğan, alınacak basit tedbirlerle de vatandaşın daha huzurlu ve güvenli bir yıl geçireceğini aktardı.

Emniyet Müdürü Cemil Doğan, "Vatandaşlarımız, kendisini hakim, savcı ve polis gibi tanıtan, para ve kontör isteyen şahıslara itibar etmemelidir. Vatandaşlarımız alacakları basit tedbirler sayesinde suç ve suçlularla mücadele konusunda emniyet hizmetlerine de büyük katkı sağlamış olacak. Ayrıca vatandaşlarımızın suç önleme konusunda çözümün içinde olması bizim memnuniyetimizi artıracaktır" dedi

Trafik kontrol ve uygulamalarında ise son 3 yılda yapılan işlemlerde kayda değer bir artış olmadığını belirten Emniyet Müdürü Doğan, "Uygulamalar neticesinde ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalarda önemli artış olmadığı görülmüştür. 2016 yılı için trafikle ilgili olarak yapılan planlamada kazaların azaltılması ve sürücü eğitimlerinin artırılması planlanmıştır" diye konuştu.

 

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023