İl Spor Müdürü Ataşbak, başarılı Aba Güreşçilerini kutladı

ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Osmaniye’nin Kadirli İlçesi'nde gerçekleştirilen Aşırtmalı Aba Güreş Türkiye Şampiyonasıö'nda takım halinde Türkiye üçüncüsü olan Adana Gençlikspor Kulübü Aba Güreşi sporcularını başarılarından dolayı kutladı

İl Spor Müdürü Ataşbak, başarılı Aba Güreşçilerini kutladı
İl Spor Müdürü Ataşbak, başarılı Aba Güreşçilerini kutladı
Bu içerik 488 kez okundu.
Reklam

ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Osmaniye’nin Kadirli İlçesi'nde gerçekleştirilen Aşırtmalı Aba Güreş Türkiye Şampiyonasıö'nda takım halinde Türkiye üçüncüsü olan Adana Gençlikspor Kulübü Aba Güreşi sporcularını başarılarından dolayı kutladı.


Aba Güreşi'nin Çukurova Bölgesi için çok önemli bir spor dalı olduğunu söyleyen Ataşbak, "Adana Gençliksporlu güreşçilerin, güçlü rakiplerine rağmen Aşırtmalı Aba Güreşleri’nde üçüncü olmaları çok anlamlı. Başarılı sporcu ve kulüplere her konuda olanaklar içinde desteğimizi sürdüreceğiz. Sporcuların başarılarının yanı sıra eğitimleri, beslenme ve sağlıklarını da önem vermek gerekir. Bu bağlamda, il spor müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeyi sürdüreceğiz. Başta sporcular olmak üzere, bunlara emek veren, yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Gelecekte daha önemli başarılar bekliyorum" dedi.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Adana Aba Güreşi İl Temsilcisi Miktad Birer, Çukurova’nın aba güreşinde önemli bir yeri bulunduğunu, 7 ilden yaklaşık 300 kadar sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda takım halinde Türkiye üçüncüsü olmanın sevindirici olduğunu söyledi.

Ayrıca ziyarete, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sarıçam Şube Müdürü Ali Bilgiç ile antrenör Hüseyin Birer de katıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023