KKTC'de 'Kardeşlik Protokolü'.

ANKARA'nın Kızılcahamam Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Paşaköy Belediyesi arasındaki 'Kardeşlik Protokolü' Kıbrıs Paşaköy Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı

KKTC'de 'Kardeşlik Protokolü'.
KKTC'de 'Kardeşlik Protokolü'.
Bu içerik 482 kez okundu.
Reklam

ANKARA'nın Kızılcahamam Belediyesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Paşaköy Belediyesi arasındaki 'Kardeşlik Protokolü' Kıbrıs Paşaköy Belediyesi'nde düzenlenen törenle imzalandı.


Daha önce Almanya'nın Weilburg ve Kosova Cumhuriyeti Mamuşa Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayan Kızılcahamam Belediyesi, üçüncü kardeş şehir imzasını Kıbrıs Paşa köy Belediyesi ile imzaladı. Paşaköy Belediyesi'nde düzenlenen törende Kızılcahamam'ı temsilen Paşaköye giden heyette bulunan Belediye Başkanı Muhittin Güney ve Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücu imzaladı. İmza töreni için KKTC'ye Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney ve meclis üyelerinin bulunduğu 15 kişilik heyet gitti 12-15 Ocak tarihleri arasında Kıbrıs'ta kalacak olan heyet, KKTC Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay'ı makamında ziyaret etti. Heyet, Kıbrıs'ın tarihi ve turistik yerlerinde ziyaret ettikten sonra Cuma Günü Kızılcahamam'a dönecek.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023