Başkan Çetinkaya esnafla bir araya geldi.

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çarşı esnafıyla bir araya gelerek, yeni uygulamaya konulan kaldırım düzenlemesiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu

Başkan Çetinkaya esnafla bir araya geldi.
Başkan Çetinkaya esnafla bir araya geldi.
Bu içerik 748 kez okundu.
Reklam

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çarşı esnafıyla bir araya gelerek, yeni uygulamaya konulan kaldırım düzenlemesiyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, beraberinde başkan yardımcıları Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay, Zabıta Müdürü Aydın Turgut ile birlikte çarşı esnafıyla buluştu. Esnafın kaldırımları işgalleriyle ilgili zaman zaman vatandaştan şikayet aldıklarını, bazı esnafın da işyerlerinin ön kısmına ek çıkartmalar yaptıklarını belirten Başkan Çetinkaya, toplumda herkesin ortak kullanım alanlarına, kimsenin daha fazla müdahalesine kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi.


Belediye olarak daha güzel ve yaşanılabilir bir Kumluca için çalıştıklarını aktaran Başkan Çetinkaya, "Bu konuda yapacağımız düzenleme ve çalışmalarda tek taraflı bir karar asla almayacağız. Burada esnaflarımızla birlikte fikir alışverişinde bulunarak en güzel olanı tercih edeceğiz. Şu andaki yapılan çalışma, işyerlerinin önünde kaldırımı işgal eden esnaflarımızın bu işgallerine son verilmesi uygulamasıdır. Yapılan uygulamaya esnaflarımız da duyarsız kalmadı, ekiplerimizin çalışmasına yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Başkan Çetinkaya ile sohbet eden çarşı esnafı da uygulamanın herkese eşit olmasını, kaldırımları diğer vatandaşların da kullandığının göz önünde bulundurulması gerektiğini kaydetti.

 


 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023