Tavşanlı'da iki kardeşin evleri yandı

KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde iki kardeşe ait tek katlı bitişik iki evde yangın çıktı

Tavşanlı'da iki kardeşin evleri yandı
Tavşanlı'da iki kardeşin evleri yandı
Bu içerik 660 kez okundu.
Reklam

KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde iki kardeşe ait tek katlı bitişik iki evde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında evlerde maddi hasar oluştu, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Karakova Mahallesi Hilal Sokak'ta gece saat 00.30'da meydana gelen olayda, Mehmet Uslu'ya ait avlu içerisinde bulunan tek katlı evde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangında alevler bitişikteki yine avlu içinde olan Mehmet Uslu'nun kardeşi Sadık Uslu'ya ait tek katlı eve sıçradı. Her iki evde oturanlar dışarı çıkıp itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunken, polis ekipleri de yandaki 3 katlı binada oturanları dışarı çıkardı. Yangının meydana geldiği evde oturan ve dumandan etkilendiği belirtilen bir kadın 112 ambulansıyla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


İtfaiye ekipleri rüzgarın etkisiyle büyüyen yangını yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından söndürdü. Yangında Mehmet Uslu ve kardeşi Sadık Uslu'ya ait iki evde maddi hasar oluştu. Tavşanlı Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Güler de olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi, Uslu kardeşlere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023