Kalyon Tarım Market bayilerini buluşturdu.

TARIM sektörüne Candem Gübre Ltd

Kalyon Tarım Market bayilerini buluşturdu.
Kalyon Tarım Market bayilerini buluşturdu.
Bu içerik 629 kez okundu.
Reklam

TARIM sektörüne Candem Gübre Ltd.Şti. Ege Bölge distribütörlüğüyle 2012 yılında merhaba diyen ve kısa zamanda sektördeki sayılı firmalar arasında yer alan Kalyon Tarım Market Çeşme Altın Yunus Otel'de bayilerini bir araya getirdi.


Gülbin Şenkalyoncu tarafından kurulan ve kızı Simay Şenkalyoncu'nun yönetiminde günümüze ulaşan Kalyon Tarım Market, 2013 yılında portföyüne Chrysamed Kimya Ltd. Şti'nin Ege bölge distribütörlüğünü kattı. 2015 yılında ise çiftçi isteklerini de göz önünde bulundurarak Titanium markasıyla taban gübresi üretimine başlayan ve tüm Türkiye ve dünya pazarında satışa sunan Kalyon Tarım Market'in, Gülbin Şenkalyoncu ve Simay Şenkalyoncu ev sahipliğindeki davetine, Ege Bölgesi'nden 150 bayisi katıldı. 


Geçen yıl ilki gerçekleştirilen, bu yıl seminerlerin ardından gala gecesi düzenlenen buluşmada Yaşar Taşpınar orkestrası eşliğinde sahne alan İlker Doruk şarkılarıyla dinleyenleri mest etti. Mezdeke dans gurubu ise şovlarıyla renk kattı. 


Gecede konuşan Simay Şenkalyoncu, verdikleri destek ve 2015 yılında gösterdikleri performanstan dolayı bayilerini kutladı, teşekkür etti. Şenkalyoncu, "Kalyon Tarım Market müşterilerine doğru zamanda, doğru ürün ve en uygun maliyetle bayilerine hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir. Bayi odaklı çalışan firmamız 2014 yılında zirai ilaç toptancılığını da alarak sektörde uzun soluklu kalmak için hedeflerini belirlemiştir. 2015 yılında ise çiftçilerimizin isteklerini de göz önünde bulundurarak Titaniun markasıyla taban gübresi üretimine başlayan şirketimiz, farklılıklar yaratarak, verimi arttırmak ve maliyetleri düşürmek adına üreticiyle buluşuyor" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023