2015'i eğlenerek yolcu ettiler

MÖVENPICK Hotel İzmir çalışanları, düzenlenen yeni yıl balosunda buluştu

2015'i eğlenerek yolcu ettiler
2015'i eğlenerek yolcu ettiler
Bu içerik 688 kez okundu.
Reklam

MÖVENPICK Hotel İzmir çalışanları, düzenlenen yeni yıl balosunda buluştu. Her zaman konuklarını büyük bir titizlikle ağırlayan ekip, bu kez kendileri eğlendi. Geleneksel olarak düzenlenen kutlamaya otelin A'dan Z'ye tüm birimlerinin çalışanları, eşleriyle birlikte katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı gece, Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin'in açılış konuşmasıyla başladı. 2015 yılının oldukça başarılı bir geçtiğini belirten Çetin, tüm personele emekleri için teşekkür etti. Çetin'in konuşmasının ardından LDC televizyon, haftasonu tatili, akıllı telefon ve play station gibi hediyelerin yer aldığı çekiliş yapıldı. Yılın personeli ödülünü ise Yiyecek & İçecek departmanında görevli olan Ozan Meral kazandı. 


Yeni yıl balosunda sahne alan Copeart Orkestrası, sevilen şarkılarla Mövenpick Hotel İzmir personeline eğlenceli anlar yaşattı. Otel çalışanlarının ritim gösterisi ve dansöz şov ise gecenin sürprizi oldu.


Gecede şık kıyafetleriyle dikkat çeken personel, geride kalan yılı eğlenerek yolcu ederken, otel yönetimine teşekkür etti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023