Dalaman'da gazetecilerle kahvaltıda buluşuldu.

MUĞLA'nın CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

Dalaman'da gazetecilerle kahvaltıda buluşuldu.
Dalaman'da gazetecilerle kahvaltıda buluşuldu.
Bu içerik 495 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.


Gazetecilerin bayramlarını kutlayan CHP'li Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bu kara bulutların bir an önce kaybolması gerekiyor bu kara bulutların kaybolması için hepimize görev düşüyor" dedi. Kent için yaptıkları çalışmalar hakkında konuşan Başkan Şaşmaz, "Biz 2016 yılı içinde Dalaman merkezimize 8 kilometre mesafede olan sahili çevre ve şehircilik bakanlığı ile yapmış olduğumuz girişimler sonrasında halkımızın hizmetine açmak için aldık. Bunu önümüzdeki yaz sezonunda halkımızın hizmetine açacağız. Ayrıca Dalaman'da kükürt kaplıcasını da önümüzdeki sezona alt yapısını ve üst yapısını da yaparak bölge halkımızın hizmetine açacağız. Halkımızı denize çekek sistemi ile belli bir süre ücretsiz taşıyacağız. Havalimanı kavşağından denize kadarki bölümde de kanalı kullanarak küçük teknelerle vatandaşımızı taşımayı planlıyoruz. Denizin kenarında, 400 metrelik bir alana raylı sistem yaparak, küçük trenle vatandaşımızı denize ulaştırmayı planlıyoruz. Kükürt alanında da plan çalışmasını yaptık ve GEKA'dan 600 bin liralık hibe kredisi aldık. Çalışmalara başlayacağız. Turizm Bakanlığı'ndan da 100 bin lira aldık, bu parayı da alt yapısında kullanacağız. Bu sayede önümüzdeki süreçte bu alanda kaplıca olarak hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023