Döşemealtı'na yeni MOBESE sistemi

DÖŞEMEALTI Belediyesi ilçe merkezinde kullanılan MOBESE sisteminin ilçeye bağlanan tüm köylere kurmak için çalışma başlattı.

Döşemealtı'na yeni MOBESE sistemi
Döşemealtı'na yeni MOBESE sistemi
Bu içerik 526 kez okundu.
Reklam

DÖŞEMEALTI Belediyesi ilçe merkezinde kullanılan MOBESE sisteminin ilçeye bağlanan tüm köylere kurmak için çalışma başlattı. Fizibilitesi tamamlanan ilave MOBESE sistemi ile 150 olan kamera sayısı 200'e çıkartılacak.

 

Döşemealtı İlçesi'nde 150 kamerayla hizmet veren MOBESE sistemine 20 ayrı noktaya 50 kamera daha yerleştirilerek kapsamı genişletilecek. Alt ve üst yapısıyla yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak MOBESE sistemiyle Döşemealtı İlçesi'nin hemen hemen tamamı 7 gün 24 saat izlenebilecek.

GECE VE GÜNDÜZ KAYIT YAPABİLECEK

Döşemealtı Belediyesi'nin imkanlarıyla 20 ayrı noktaya yerleştirilecek MOBESE kameraları yüksek çözünürlüklü ve gece-gündüz kayıt yapabilecek. Kablosuz olarak planlanan sistemde görüntüler kumanda merkezine iletilecek.

Döşemealtı'ndaki mevcut kamera sistemine yapılacak ilavelerle ilçede güvenlik standartlarının üst noktalara taşınacağını söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Halkımızın güvenliği, huzuru ve refahı için mevcut MOBESE sistemine 50 kamera daha entegre edeceğiz. İhale aşamasına geldik. İlçe merkezinde olduğu gibi köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerinde de her türlü hırsızlık ve suça karşı kolluk kuvvetlerine yardımcı olacağız" dedi.

DÖŞEMEALTI İLÇESİ, FİBER OPTİK ALT YAPISINA KAVUŞUYOR

Kamera sistemi, Kaymakamlık ve Jandarma Komutanlığı yeni yerleşkesi arasında tesis edilecek fiber optik kabloyla mevcut sisteme de dahil edilebilecek. Böylece Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı arasında fiber optik bağlantısı da tamamlanmak suretiyle ilçenin önemli bir eksikliği de ortadan kaldırılmış olacak.

FOTOĞFRAFLU

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023