Gazeteci İsmail Güneş'in adı, lisede yaşatılacak

SİVAS Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki gazetecilik laboratuvarına, 2009'da helikopter kazasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in adı verildi

Gazeteci İsmail Güneş'in adı, lisede yaşatılacak
Gazeteci İsmail Güneş'in adı, lisede yaşatılacak
Bu içerik 572 kez okundu.
Reklam

SİVAS Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki gazetecilik laboratuvarına, 2009'da helikopter kazasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in adı verildi.


Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle program düzenledi. Okul konferans salonunda düzenlenen programa Sivas Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Özaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, "Basın önemli bir konu. Akşam televizyonun karşısına geçiyoruz. Haberleri pişmiş bir şekilde izliyoruz. Gazeteciler dağda, kışta, yolda, savaş altında, bombalar altında bizim için çalışıyorlar biz daha iyi doğru bilgiyi alalım, doğru kaynaklardan doğrusunu öğrenelim diye bizim için çalışıyorlar. Çağımızın en önemli mesleklerinden birisi ama bu noktada emeklerinin karşılığını ne kadar alıyorlar bu da tartışılır" dedi. Ardından günün anısına kentteki basın kuruluşu temsilcilerine plaket takdim edildi.


Okul yönetiminin aldığı karar doğrultusunda 2009'da Kahramanmaraş'ta BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nin helikopterinin düşmesi sonucu yaşamını yitirenler arasında yer alan gazeteci İsmail Güneş'in adı, gazetecilik laboratuvarına verildi. Laboratuvarın açılışı, gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'in de katılımıyla törenle açıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023