'Mutlu Yarınlar' projesi

NİĞDE Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen 'Mutlu Yarınlar' projesi başlatıldı

'Mutlu Yarınlar' projesi
'Mutlu Yarınlar' projesi
Bu içerik 622 kez okundu.
Reklam

NİĞDE Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen 'Mutlu Yarınlar' projesi başlatıldı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası da açıldı. 

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın da katıldığı açılış töreninde konuşan Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Akkaya 'Mutlu Yarınlar' projesinin denetimli serbestlik sistemi kapsamındaki hükümlüler ve suçtan zarar görenler ile risk altındaki kişilerin, ülke ekonomisine ve topluma, üretken, girişimci bireyler olarak kazandırılmasını amaçladığını söyledi. Akkaya şöyle devam etti: "Bu proje toplum tarafından dışlanmış veya kendini dışlanmış hisseden ve ekonomik zorluklar çeken suça sürüklenen çocuk, gençler, suç mağdurları, şüpheli ve hükümlülerin kişisel ve mesleki gelişimleri için mesleki eğitim ve kültür, sanat organizasyonları ile toplumsal hayata katılımlarını hedeflemiştir."

Akkaya proje kapsamında bağlama, satranç, resim, ebru kursları açılacağını, mesleki eğitimler verileceğini ifade etti. Daha sonra protokol üyeleri tarafından açılışı gerçekleşen yeni Denetimli Serbestlik binası Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne tarafından tanıtıldı. 

Törene; İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Ağır Ceza Reisi Onur Yerdelen, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NESOB Başkanı Aydoğan Aykin, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, hakim ve savcılar katıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023