Abant'ta kar keyfi

BOLU'nun doğa harikalarından Abant Tabiat Parkı, yılbaşı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı

Abant'ta kar keyfi
Abant'ta kar keyfi
Bu içerik 715 kez okundu.
Reklam

BOLU'nun doğa harikalarından Abant Tabiat Parkı, yılbaşı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Tatilciler, kar yağışı ile birlikte kartpostallık görüntülerin oluştuğu tabiat parkında yürüyüş yapıp faytonla gezerek doğanın keyfini çıkardı.


Çam ormanlarının arasındaki Abant, kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Yağışın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle tabiat parkında kartpostallık görüntüler büyüledi. Yılbaşı tatilinde otelleri dolduran tatilciler, beyaz güzelliğin keyfini çıkardı. Tatilcilerin kimisi göl etrafında yürüyüş yaparken, kimisi de faytonla göl turuna çıktı. Bazı tatilciler de yaylalarda kar üzerinde ata bindi. Çevre il ve ilçelerden günübirlik gelenler ise kar üzeride piknik yaptı. Bazıları, 70 santime ulaşan karın üzerinde çadır kurup gün boyu doğanın keyfini çıkardı.


BAŞBAKAN'IN ABANT'TA KALDIĞI İDDİASI


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Abant'ta bulunan Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne ait Kartal Yuvası'nda tatil yaptığı iddia edildi. Kartal Yuvası, ziyaretçilere ve basın mensuplarının girişine kapatıldı. Girişteki görevliler, basın mensuplarının içeriye girmesine izin vermezken, görüntü alınmasını da istemedi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023