Nevşehir’de kaçak içki denetimi

NEVŞEHİR Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri alkollü içki satış ve tüketim noktalarına yönelik olarak yılbaşı gecesine kadar sürecek denetimlerine başladı

Nevşehir’de kaçak içki denetimi
Nevşehir’de kaçak içki denetimi
Bu içerik 653 kez okundu.
Reklam

NEVŞEHİR Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri alkollü içki satış ve tüketim noktalarına yönelik olarak yılbaşı gecesine kadar sürecek denetimlerine başladı. Bu dönemde yaklaşık 300 noktada denetim yapılacak.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, yaklaşan yılbaşı nedeniyle alışveriş ve tüketimin artacağını söyledi. Yılmaz, şöyle dedi:


"Son zamanlarda kaçak içki dolayısıyla meydana gelen can kayıpları nedeniyle denetimler daha da önemli hale gelmiştir. Bu nedenle, Bakanlığımızın ve Valimizin ortak talimatları ile özellikle alkollü içki satış ve tüketim noktalarına yönelik denetim planı hazırlanmıştır. Tüm ekiplerimizle gündüz ve gece saatlerinde faaliyet gösteren gıda işyerlerine yönelik denetimlerimize hız verdik. Şu ana kadar yaklaşık 150 civarında işletmeye denetim gerçekleştirdik. Bu denetimler devam edecek. Vatandaşlarımıza 2016 yılının sağlık, huzur ve güzellikler getirmesini temenni ederim."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023