Termal Otel'de gerçeği aratmayan yangın tatbikatı

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi Safa Termal Otel'de gerçeği aratmayan yangın tatbikatı düzenlendi.

Termal Otel'de gerçeği aratmayan yangın tatbikatı
Termal Otel'de gerçeği aratmayan yangın tatbikatı
Bu içerik 772 kez okundu.
Reklam

YOZGAT'ın Sorgun İlçesi Safa Termal Otel'de gerçeği aratmayan yangın tatbikatı düzenlendi. Tatbikatta otel çalışanlarına yangın anında nasıl hareket edileceği ve ilk yardım konusunda eğitim verildi.

 

Safa Termal Otel önünde yakılan ateş, itfaiye ekiplerince söndürüürken, iinci katta mahsur kalan yaralı bir vatandaş ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Yaralı, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Sorgun Safa Otel Müdürü İbrahim Günay, yangın ve ilk yardım kurtarma tatbikatının başarılı bir şekilde gerçekleştiğini, bu tatbikatla otel çalışanlarına çıkabilecek bir yangın anında ne gibi yol izlemeleri konusunda gerekli eğitimin verildiğini söyledi.

 

Yangın ve ilk yardım kurtarma tatbikatının başarılı bir şekilde yapıldığını kaydeden Günay, "Arkadaşlara eğitim amaçlı hem itfaiyenin buraya ne kadar zamanda ulaşacağını, hem ambulans servisinin ne kadar sürede gelebileceğini ve yangında neler yapabileceklerini anlatabildiğimiz bir eğitim oldu. Hem itfaiyeci arkadaşlara, hem sağlık ekiplerine, hem de bölgedeki idari amir ve mülki amirlere teşekkür ederiz. Beklediğimizden de çok çok iyi oldu. Daha da geliştiririz inşallah" diye konuştu.

 

Sorgun Belediye İtfaiye Amiri Celalettin Güngör ise, otel çalışanlarının yangın hakkında bilgi edinmesi, çıkabilecek bir yangında ne gibi bir yol izleyecekleri bunlar hakkında kendilerine bilgi verdiklerini, iyi bir tatbikat olduğunu söyledi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023