Cicişler Bakırköy Adliyesinde!

Cicişler Bakırköy Adliyesinde!
Cicişler Bakırköy Adliyesinde!
Bu içerik 910 kez okundu.
Reklam

Kamuoyunda "Cicişler" olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, polis zoru ile adliyeye getirildi. Savcılık ifadeleri halen devam ediyor.

 

Ankaralı bir İş insanı tarafından, “Cicişler” olarak anılan  Esra Ersoy hakkında,   telefon ve elektronik posta yoluyla işlemiş olduğu müstehcenlik, şantaj, tehdit, hakaret, kişilerin huzur ve sükununu bozma ve saire suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunulması üzerine, Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen 2018/92433 ve 2018/184077 Soruşturma Numaralı dosyalarda, savcılık daveti üzerine ifade vermeye gelmeyen Esra Ersoy hakkında, savcılığın talebi üzerine, Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından  yakalama kararı verildi. Daha sonra  Esra Ersoy,  polis zoru ile adliyeye götürüldü.

 

Yapılan suç duyurusu üzerine savcılık Ciciş kardeşler hakkında soruşturma başlattı. Savcılık davetiye üzerine ifade vermeye gelmeyen kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarttı. Karar üzerine gözaltına alınan Esra ve Ceyda Ersoy Levent karakoluna götürüldü. Burada bir süre gözaltında tutulan kardeşler, daha sonra polis zoru ile adliyeye sevk edildi.

 

Öte yandan polis zoru ile adliyeye getirilen kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktılar.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023