Yağışlar ve fırtına geliyor

Yağışlar ve fırtına geliyor
Yağışlar ve fırtına geliyor
Bu içerik 1011 kez okundu.
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklama bugün yapıldı ve açıklamada bugün de dahil olarak bir açıklama yayınlandı. Öncelikle Marmara bölgesi için yağışlar sağanak olarak gelecek. Bu konuda  uyarılar yapıldı ve halkın hazırlıklı olması isteniyor. Yağışlar bugün başladı ve bu hafta boyunca sürebilir.

Oldukça şiddetli olacak

Özelikle İstanbul üzerinde etkili olacak olan hava Kuzeybatı’dan gelen soğuk rüzgarlar şehre 5 ile 7 derece arasında iklim şartlarında olacak olan sıcaklığı azaltacak. Bu kadar etkili sadece Marmara bölgesinde değil Batı Karadeniz bölgesinde de etkisini gösterecek. Ancak Batı Karadeniz bölgesine geldiğimiz zaman Fırtınalar görülmeye başlanacak. Oldukça şiddetli olan bu fırtınalar tüm Batı Karadeniz’de etkisini gösterecek. Kuzeydoğu’dan gelecek olan 6 ile 8 arasında kuvvetlerde olan saatte 50 ile 75 km/s hızında olacak olan fırtına tehlike yaratabilir. 

Batı Karadeniz uyarılıyor

Çıkacak olan fırtına ciddi bir şekilde zarar verebilecek hızda olup akşam saatlerinde ise etkisini azaltması bekleniyor. Özellikle o saatlerde denizlerde olanlar uyarılıyor. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023