24 yıldır yatağa mahkum engelliyi sevindiren hediye

AYDIN'ın CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, belediye tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyeyi, 24 yıldır yatağa bağımlı yaşayan 51 yaşındaki Ahmet Arıbakan'a teslim etti

24 yıldır yatağa mahkum engelliyi sevindiren hediye
24 yıldır yatağa mahkum engelliyi sevindiren hediye
Bu içerik 1203 kez okundu.
Reklam

AYDIN'ın CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, belediye tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyeyi, 24 yıldır yatağa bağımlı yaşayan 51 yaşındaki Ahmet Arıbakan'a teslim etti.

Karahayıt Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Arıbakan, 1992 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa mahkum kaldı. CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, belediye tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalyeyi Arabakan'a teslim etti.

Başkan Özakcan, "Türkiye genelinde engelli spor kulüplerimiz var. Aydın'da da engelli basketbol spor kulübünün müsabakalarına elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum. En son gittiğim müsabakada zamanın nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu. Hem sandalyelerini kullanıyorlar, hem top kapma yarışına giriyorlar hem de basket atıyorlar. Asıl engel insanın içerisinde aslında. Ahmet kardeşimiz de artık dışarı çıkacak, istediği gibi zaman geçirecek, ihtiyaçlarını karşılayabilecek" dedi. 

Başkan Özakcan'a akülü sandalye için teşekkür eden Ahmet Arıbakan, "Başkanımız evimize gelerek bizi onurlandırdı. Ailemin yardımı olmadan yürümekte zorlanıyordum. Bundan sonra kendi işimi kendim görebileceğim için çok mutluyum" diye konuştu.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023