Gölcük'te kemanlı sürpriz evlenme teklifi

BOLU'da oturan öğretmen 26 yaşındaki Onur Emre Kayabaşı, öğretmen sevgilisi 25 yaşındaki Ebru Aydoğan'a, doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda kırmızı halı serilen, balonlarla süslenen iskelede keman eşliğinde evlilik teklif etti

Gölcük'te kemanlı sürpriz evlenme teklifi
Gölcük'te kemanlı sürpriz evlenme teklifi
Bu içerik 1142 kez okundu.
Reklam

BOLU'da oturan öğretmen 26 yaşındaki Onur Emre Kayabaşı, öğretmen sevgilisi 25 yaşındaki Ebru Aydoğan'a, doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda kırmızı halı serilen, balonlarla süslenen iskelede keman eşliğinde evlilik teklif etti.


Sevgilisine unutulmayacak bir evlilik teklifinde bulunmak isteyen Onur Emre Kayabaşı, organizasyon şirketi ile anlaştı. Şirket, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki iskeleyi süsleyip müzisyen kiraladı. Hazırlıkların tamamlanmasından sonra Kayabaşı, sevgilisi Ebru Aydoğan'ı gezme bahanesiyle Gölcük'e getirdi. Ne olduğunu anlamayan Ebru Aydoğan, kırmızı halı serilen ve balonlarla süslenen iskelede sevgilisinin diz çöküp yüzükle evlenme teklifinde bulunması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı. Keman, darbuka ve eşsiz manzara eşliğinde yapılan teklifi kabul eden Ebru Aydoğan, böyle bir sürprizi beklemediğini söyleyerek, "Niye inatla beni buraya getirmek istiyor diye kendi kendime soruyordum. Bir türlü anlam verememiştim. Şimdi anladım, geldiğimize değdi" dedi.


Onur Emre Kayabaşı ise, "Uzun zamandır bu anı bekliyordum. Çok mutluyum, kendimi çok mutlu hissediyorum. Gelecek adına heyecanlıyım, bir adım attık, umarım devamı gelir. 3 yıl bir buçuk aydır güçlerimizi birleştirmiştik. Bundan sonra hayatlarımızı birleştireceğiz inşallah" dedi. Çift, daha sonra müzik eşliğinde iskelede dans etti.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023