Şehit Astsubay Hüseyin Gümüş'ün baba ocağına ateş düştü.

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlatılması sonucu çöken binada enkaz altında kalan 3 askerden biri olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evine ateş düştü.

Şehit Astsubay Hüseyin Gümüş'ün baba ocağına ateş düştü.
Şehit Astsubay Hüseyin Gümüş'ün baba ocağına ateş düştü.
Bu içerik 1080 kez okundu.
Reklam

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlatılması sonucu çöken binada enkaz altında kalan 3 askerden biri olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki evine ateş düştü.


Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün Gölbaşı Eymir Mahallesi TOKİ konutlarındaki evine acı haberi vermek için Kaymakam Şahin Aslan, Gölbaşı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Avcı, Belediye Başkanı Fatih Duruyay ve askeri yetkililer gitti. Duruyay, askeri yetkililere ve şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. 2 çocuk babası olan şehit Üstçavuş Gümüş'ün şehadet haberi, Gölbaşı ilçesindeki ailesine verildi. Haberin ardından şehidin evinin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı. Gölbaşı Belediye ekipleri de şehit Gümüş’ün evinin önüne taziye çadırı kurdu. Ayrıca Gümüş'ün evinin önünde polis ekipleri ve ambulanslar da hazır bulundu. Şehidin eşi Kıymet Gezginci Gümüş'ün hemşire olduğu ve 4 yaşında bir çocuklarının olduğu öğrenildi. Ordu'nun Perşembe İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Hüseyin Gümüş’ün şehit olduğu haberini alan yakınları ve Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi’nde hemşire olan eşi Kıymet Gezginci Gümüş’ün mesai arkadaşları, Gölbaşı’ndaki evine akın etti. Yaklaşık 6 aydır doğuda görevde olduğu öğrenilen şehit Astsubay Üstçavuş Gümüş'ün Ordu'daki baba ocağına da şehadet haberi verildi.


Şehit Hüseyin Gümüş'ün Gölbaşı'nda aynı mahallenin 2 sokak yakınında oturan, özel kuvvetlerde görevli Konyalı Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın da 10 Şubat 2016 tarihinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023