Annesi terk etti, babası 'benden değil' diye sahip çıkmadı

ADANA'da yaşayan Bedriye Ü

Annesi terk etti, babası 'benden değil' diye sahip çıkmadı
Annesi terk etti, babası 'benden değil' diye sahip çıkmadı
Bu içerik 1099 kez okundu.
Reklam

ADANA'da yaşayan Bedriye Ü., 2 ay önce bakıcı Dilek Narinoğlu'na bıraktığı 17 aylık oğlu T.E.Ü.'yü geri almadı, babası Ahmet Zeki Ü. de kendisinden olmadığını ileri sürüp çocuğa sahip çıkmadı. Bebeğin Sevgi Evleri'ne yerleştirilmesi üzerine gözyaşı döken Dilek Narinoğlu, koruyucu aile olarak almak istediğini söyledi.


Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturan 3 kız annesi Dilek Narinoğlu, aile bütçesine destek olmak için evinde çocuk bakmak istedi. Akrabalarının aracılığıyla da geçtiğimiz kasım ayında Bedriye Ü.'nün oğlu T.E.Ü.'ye bakmaya başladı. 2 ay düzenli olarak oğlu T.E.Ü.'yü alan anne Bedriye Ü. ortadan kayboldu. 2 ay boyunca anneye bir türlü ulaşamayan Dilek Narinoğlu, yasal olarak endişeye kapılıp, polis karakoluna giderek durumu anlattı.

Narinoğlu'nun verdiği bilgiler doğrultusunda araştırma yapan polis, anneye ulaşamadı. Polisin bulduğu baba Ahmet Zeki Ü. de, çocuğun kendisinden olmadığını ileri sürdü. Baba T., cezaevinde iken eşinin başkasıyla ilişkiye girdiğini ileri sürüp, "O çocuğu ben hiç görmedim. Bir davadan cezaevinde yatıyordum, eşim başka bir adamla ilişkiye girmiş. Bunu da bana anlatıp, 'çocuk senden olmayabilir' dedi. Ben de bu nedenle o çocuğu görmek ve tanımak istemedim. İstemiyorum da" dedi. Annesine ulaşılamayan, babasının da kabul etmediği küçük çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'na teslim etti.


EVLADIM GİBİ SEVDİM


Bakıcı Dilek Narinoğlu da hiçbir karşılık almadan baktığı T.E.Ü.'nün anne ve babasına ulaşamayınca yasal sıkıntı çıkmaması için polise gidip bilgi verdiğini söyledi. Küçük çocuğu kendi evladı gibi sevdiklerini belirten Narinoğlu, "Benden alacaklarını hiç düşünmemiştim. Bilseydim karakola hiç götürmezdim. Ailemizden biri olmuştu. Kızlarım çok sevdi, biz çok alıştık. Annesini günde 20 kez aradım, telefonlarıma bakmadı. 'Ben ona bakamıyorum, siz sahip çıkın' demiş olsaydı, yine bırakmazdım. Ama başına bir iş gelmesinden korktum. Bu yüzden teslim ettim. Ama koruyucu aile olarak almak için elimden geleni yapacağım. Devletin o çocuğu bana geri vermesini istiyorum" diye konuştu.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023