Merzifon’da yamaç paraşütçüler sevgiye uçtu

AMASYA'nın Merzifon İlçe Belediyesi ve Yamaç Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Merzifon Sevgiye Uçuyor' sloganıyla yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi

Merzifon’da yamaç paraşütçüler sevgiye uçtu
Merzifon’da yamaç paraşütçüler sevgiye uçtu
Bu içerik 885 kez okundu.
Reklam

AMASYA'nın Merzifon İlçe Belediyesi ve Yamaç Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Merzifon Sevgiye Uçuyor' sloganıyla yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.



Amasya'nın Merzifon İlçesi Taşhan Dağı’nda 2 gün süren etkinliğe, Tekirdağ, İstanbul, Ordu, Samsun, Tokat, Amasya ve Çorum'dan yaklaşık 60 takım katılarak uçuşlar gerçekleştirildi. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, "Bu etkinliğimiz Merzifon'da ilk defa yapılan geniş kapsamlı bir yamaç paraşütü etkinliğini belediye olarak biz organize ettik, ama bize bu yolda ışık tutan arkadaşlarımız ilçemizdeki Derin Yamaç Spor Kulübüdür. Bu kulübün omurgası üzerinde bu işi yapıyoruz. Arkadaşlarımızın profesyonel faaliyetleri var. Konuştuk, görüştük nasıl bir etkinlik yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk" dedi. 2 gün süren uçuş şenliğinin ilçe için verimli geçtiğini söyleyen Başkan Kargı, "Halkımızı amatör ama bir o kadar da farkındalık yaratacak mesai ile tanıştırmak fark yaratmak istedik. Bunda da başarılı olursak ne mutlu bize diyorum. Yurdumuzun dört bir tarafından takımlar geldi. İlçemiz bu sporun kışın yapılabildiği nadir yerlerden biri. Bu etkinlikte ilçemizin tanıtımı için güzel bir vesile oldu" diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023