Ayvalık'ta aşk sohbeti

Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Yazar Aşkım Kapışmak'ın çok ilgi gören “Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri" yolculuğuna Ayvalık'ta devam edecek

Ayvalık'ta aşk sohbeti
Ayvalık'ta aşk sohbeti
Bu içerik 926 kez okundu.
Reklam

Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Yazar Aşkım Kapışmak'ın çok ilgi gören “Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri" yolculuğuna Ayvalık'ta devam edecek. 


Sevgi kavramınırn ele alındığı, Aynur Tartan gazeteci kimliği ile sorup, Aşkım Kapışmak'ın uzman gözüyle yanıtladığı sorulardan oluşan interaktif gösteri 15 Şubat Pazartesi Günü Saat 19.00'da Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde Avyalık Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak.


Gösterileri Türkiye'nin dört bir yanından büyük ilgi gören ikili; Ayvalıklılarla buluşacak olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Türkiye'nin her köşesini dolaşmak, insanlarla kucaklaşmak istediklerini söyleyen Tartan ve Kapışmak; “Unuttuğumuz, içini boşalttığımız kavramları yeniden hatırlamalı ve derinlemesine konuşmalıyız. Çünkü onlar bizim köklerimiz, bizi biz yapan değerlerimiz" dedi, ilgi ve desteği için Avyalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e teşekkür etti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023