ÇAYED'den ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli

ANKARA'da Çankaya Belediyesi'nin bir yıl önce hayata geçirdiği Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) 'Yarım Elma' ekibince ilçedeki muhtarların belirlediği 11 aileye gıda, giysi ve öğrenciler için kırtasiye yardımında bulunuldu

ÇAYED'den ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli
ÇAYED'den ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli
Bu içerik 669 kez okundu.
Reklam

ANKARA'da Çankaya Belediyesi'nin bir yıl önce hayata geçirdiği Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) 'Yarım Elma' ekibince ilçedeki muhtarların belirlediği 11 aileye gıda, giysi ve öğrenciler için kırtasiye yardımında bulunuldu.

 

Merkezi Balgat Öveçler'de bulunan ÇAYED Yönetim Kurulu Üyesi Ferman Canikli, Çankaya ilçesi sınırlarında muhtarlarca belirlenen ihtiyaç sahibi 11 aileye yardımda bulunduklarını belirtti. Canikli, "Genelde okula devam eden ailelerin çocuklarına daha önceden belirlenen ihtiyaçlarını karşıladık. Daha sonra bu aileleri araçlarımızla Balgat'ta bulunan ÇAYED merkezine getirerek ihtiyaçlarını teslim ettik. Öğrenci velileri, çocuklarımız eski giysilerle okullarına devam etmek istemiyorlardı. Bizler de ekonomik zorluk çektiğimiz için isteklerini karşılamakta zorluk çekiyorduk. Şimdi yeni giysilerine kavuştular. Okullarına artık 'giysimiz yok' diye gitmekte zorluk çıkartmayacaklar' diye teşekkürler aldık. ÇAYED olarak ilçe sınırları içerisinde yaşayan yardıma ihtiyacı olmayan insan kalmayana kadar çaba göstereceğiz" dedi.

Aynı zamanda halktan gelen gıda, giysi, mobilya ve kırtasiye gibi bağışların tekrar ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini belirten Ferman Canikli, "İnsanlardan beklentimiz, evinizde kullanmadığınız eşya, kitap ve buna benzer şeyleri ÇAYED aracılığı ile yoksul insanlara ulaştırabilirler" dedi. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023